Suka Blog Ini

Recent Post

Monday, August 8, 2011

Segmen Umar Faruq: Segmen Untuk Semua

! UmarFaruq.Com

Salam ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua. Kali ni ak join segmen Umar Faruq pulak dan dia kata dalam segmen nih boleh kutuk, puji, kritik, komen dan juga bodek pasal blog dia. Haa, ape lagi korang boleh luahkan segala isi hati korang bila join segmen ni, tapi ingat luahkan pasal blog Umar Faruq je. Jangan lari pada tajuk.haha.

Dari pandangan ak, blog Umar Faruq ni memang kemas sebab widget yang dia guna simple aje, header dia  pon simple jugak, blog dia ni pun tak berat sangat dan senang nak masuk mungkin dia selalu timbang berat blog dia kot sebab ada penimbang berat untuk blog kat blog dia tu.haha. 

Kalau korang nak join boleh klik kat sini atau korang boleh klik pada banner kat atas tu. Moh la kita join wei.huhu.

5 comments:

Shaherah said...

hehehe.. Chakk.. Shera singgah sini..
Shera pun ada join au segmen ni.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-suka-suka-bersama-umar-faruq.html

Umar Faruq said...

hahaha.. mmg sllu tmbang berat blog pun.. tkot obesiti.. hehe.. sbb tu ada penimbang dlm tu.. :D

sue perbs.. said...

hai.. datang sini jugak.. follo kamu

Eddy Dce said...

Shaherah: ok...nanti sy akan singgah sana pulak...huhu... :)

Umar: haha...bagus la cam tu...blog sentiasa sihat...huhu... :)

Sue: hai..thanks sue...

Luqeem™ said...

snggah dr segmenumar..hehe..nk tmbang blog, slalu p blog dia la..hehe

jom snggah sni Suka dipermainkan | Luqeem

Pengumuman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...