Suka Blog Ini

Recent Post

Thursday, August 11, 2011

SEGMEN: MENCARI KENALAN BARU DI @DEELICIOUS


Salam ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua. Sedar tak sedar hari nih dah masuk hari ke sebelas kita berpuasa. Masa berlalu begitu pantas dan diharapkan kita dapat tingkatkan amal ibadah kita di bulan yang mulia ini. Kali ni ak join pula segmen che-D iaitu mencari kenalan baru di @Deelicious dan siapa yang berminat nak cari kenalan baru jangan rasa malu untuk join.

Apa lagi moh la kita join segmen ini ramai-ramai. Siapa yang nak join boleh klik kat sini atau korang boleh klik pada banner kat atas tu. Moh la kita join wei.huhu.

9 comments:

mary ann ;) said...

singgah dari segmen yang sama ;)

http://mynameismryna.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-deelicious.html

Gen2Merah said...

Singgah dari segmen yang sama.

Salam Ukhuwah salam persahabatan.
~Gen2Merah~

http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html

shedadadida said...

sggh dri segmen yg sme :)

http://shedadadida-pinky.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html#comments

nuratiqah said...

followed you dear,you're welcomed to follow me back:

http://iqa-jalil.blogspot.com :)

Nur Saina (AntooUngu) said...

hi, singgah n follow sini..sy pon join =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html

nurain said...

SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE ^^

IkiN said...

Salam Ukhwah..
Sy dah follow,Jemput follow ke blog sy ya ;)

http://tentanghidup-ikin.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html

Nur Hanis said...

saya datang dari segmen sama sambil follow awk..

http://nurhanismohdisa.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-deelicious.html

aisyah_amir said...

dari segmen yang sama....salam perkenalan..

http://aisyahamir.blogspot.com/2011/09/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html

Pengumuman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...