Suka Blog Ini

Recent Post

Sunday, August 14, 2011

"SEGMEN SIMPLE : NASZ CARI BLOG".


Salam ramadhan dan selamat berpuasa. Kali ni aku join pulak segmen Mohd Naser dan apa yang menariknya segmen ini memang simple habis. Kalau nak tahu kenapa simple habis korang join la ye.

Kalau sape-sape nak join boleh klik sini ataupun klik banner kat atas tu.

17 comments:

nurani said...

gud luck..:)

blognizamlah said...

salam ziarah...mencari blog sama tema, sudi singgah juga ya...^^

http://blognizamlaa.blogspot.com/

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

datang sini dari segmen MN...

mane nak carik kembar blog nie ea??

ce tengok ni..
http://nokakashichi.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

Dayanqphrofile said...

jalan2 sini cari my kembar yg sama tema..hahahah...follow u..follow me back yah...salam ramadhan

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

Zul Fattah said...

cari2 kembar blog
already follow u
http://zulfattah.blogspot.com/

cx's said...

cx dtg cari kembar Segmen Simple : NasZ Cari Blog

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

Hye ! Datang dari segmen abang Nasz jugak sambil-sambil cari tema blog yang sama. Tema kita tak sama lah dear . Btw dah follo u tau, 519 . Salam singgah dan salam perkenalan .;)

http://diarylixora.blogspot.com/2011/08/step-2-segmen-simple-tema-warna-sama.html

aimie amalina said...

weehuu!
cek mimi mai dtg cri geng!

myhatiku said...

blog ungu dtg terjah :D
singgah,comment n follo dari segmen yg same :)

http://myhatiku.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

::Miss Hearty:: said...

alaaaa.sayang tak sama tema.huhuhu
nice to know u dear!! :)


http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

NMH said...

oppss! salah tempat.carik geng pinkish..ihik!

Jiejah Gorjes said...

datang dari segmen yg sama. mencari cik pinky. malangnye dia tak ada di sini sob sob...ngeeee

Irdyna Insyirah said...

singgah sini jp.. dtg dr segmen yg sme....sdang mncari kmbar sy.. :)
tp tema kte xsmela...btw, slm perkenalan.. ^_^
org temerloh yer?? sy org jengka.. :)

done follow u...
jemput singgah belog sy & follow skli yer... ^_^
http://irdynainsyirah.blogspot.com

twinkeenabilah said...

Singgah dari segmen sama and follow :)
Mencari kembar tema :B

Salam perkenalan :D

http://twinkeeisnabilah.blogspot.com/

pCL [p@kcikLie] said...

Salam, singgah dari segmen sama n nak cari tema yg sama jg...sama ke blog kite ??..n follow anda, sudikanlah singgah ke sana plak ye..

syerz eyryn said...

hye dear. . ryn singgah cnie dri segmen sme. .
ryn crik blog theme purple. . hehe.
theme kite ta sme. .
btw, slmat bkenalan :))

amirahrosli said...

singgah sini ^^,

Pengumuman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...