Suka Blog Ini

Recent Post

Monday, August 22, 2011

"Saya join Bloglist Afiqah IsmaiL"


Salam ramadhan dan selamat berpuasa semua. Kali ni aku join pulak segmen bloglist Afiqah Ismail ni dan apa yang menariknya untuk segmen ni syaratnya mudah sahaja.. haha. Dia cakap copy je header kat atas tu dan link kan ke blog dia. Lepas tu, apa lagi ye?.. Haa, kalau nak tau join la segmen ni nanti korang tahu la. Senang  tak?.. senang je kan.. haha. Jadi, siapa yang nak join tu boleh klik sini ataupun klik je header kat atas tu. Apa lagi, jom la kita join.






1 comments:

nur afiqah hani said...

tQ! btw, done following this blog :)

Pengumuman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...