Suka Blog Ini

Recent Post

Tuesday, August 23, 2011

"Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner"


Salam ramadhan dan selamat berpuasa semua. Kali ni aku join pula segmen dari Phat Corner dan aku nak ucapkan terima kasih pada A.N.A  kerana sudi tag aku untuk join segmen ni. Dan seperti biasa apa yang menariknya segmen Phat Corner ni, dia tanya kat mana aku beraya pada tahun ni. Erm, kali ni aku beraya kat rumah mak mertua pulak yang terletak di ..kat mana ye? .. Eh, lupa pulak yang aku tak kahwin lagi .. haha. Macam biasalah, aku beraya di Temerloh, Pahang di mana letaknya rumah aku. Jadi sesiapa yang berdekatan boleh la datang beraya ye .. haha. 

Cukuplah setakat tu dan sesiapa yang nak join segmen ni boleh klik sini ataupun korang klik je banner yang kat atas tu. Jangan malu-malu untuk join ye dan selamat berbuka puasa.

Tarikh tutup sehari sebelum raya ( malam raya la ) 

Anda di tag dan amat bertuah .. huhu.
fiq
Zwan
Dalila




8 comments:

Dalila Diela said...

wah2...nak beraya di rumah mak mertua rupanya..hehe..
btw, thanx tag diela..insyaallah diela akan join nnt..:)

fiq. said...

thanks tag kita,kita buat nanti,i/Allah

agak sedih ye segmen ni,,hahaha

Phat said...

tq sebab join segmen phat..temer;oh kat mane...phat raya kuantan tahun ni...anyway selamat hari raya ;-)

AIEN NOT ALIEN said...

wahhh...eddy siap nak beraya rumah mak mertua....hihi..

rumah buah hati tu ek? haaa...

terima kasih sudi join ye..selamat hari raya aidilfitri.. ^_^"

Eddy Dce said...

Dalila: haha..gurauan semata2 tu...welcome... :)

fiq: welcome...sedih la skit2...huhu..

Phat: welcome...area jalan nak ke maran...xde la jauh sgt kuantan tu..selamat hari raya jugak... :)

Eddy Dce said...

Aien: haha...yang tu akan datang...sama2...selamat hari raya aidilfitri jugak.... :)

Queen F said...

laaa aok oghang temerloh ye? :D koi tahun ni beraya kat terengganu :D time2 raya ada ikan patin x? hehe

Eddy Dce said...

Queen: ye ah..koi orang temerloh la..jauh mat yak aok beraye...ikan patin?..ari raye xde la...rendang ade la...haha....

Pengumuman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...