Suka Blog Ini

Recent Post

Wednesday, August 3, 2011

Segmen Cik Bunny Nak Bagi Iklan Percuma


Salam ramadhan dan selamat berbuka puasa. Thanks pada Aien Not Alien sebab tag. Kalau berminat nak join segmen Cik Bunny nih, bolehlah klik pada banner kat atas tu ataupun klik kat sini. Syarat nak join mudah aje hanye perlu tag beberapa orang kawan dan pastikan mereka tahu mereka di tag. Ape lagi jom la join segmen nih.huhu.

Anda telah di tag dan amat bertuah.huhu.

8 comments:

Kancil 8349 said...

terima kasih follow blog saya...saya follow blog kamu kembali..

SoLy SoLicious said...

wahh..menarik... ^__^
thanks tag

0nenanina Vanilla said...

belum ade banner la.huhu.. tanx for invited.. always support u ok!
gud luck (^_^)

AIEN NOT ALIEN said...

terima kasih sudi join ye eddy dce..

hihi...ni yang suka ni bloggers yang saling sokong menyokong ni.. ada button like tak? hehe..

Eddy Dce said...

kancil: same2..thanks jugak...

Soly: wc..huhu...

onenanina: owh..hehe...xpe2..wc..thanks jugak... :)

Aien: same2..huhu....sokong menyokong tu kan sangat penting...huhu..ade button like kat tepi tu... :)

HAFIZAL said...

sy tak bertuah ker...sebab tu tak di tag....hish..sedihnya

Cik Bunny said...

Thanks sebab join. Good luck ^_^

aina mysarah said...

da folo.. folo baleyk erh?!

Pengumuman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...