Suka Blog Ini

Recent Post

Friday, July 15, 2011

Lagu Nasyid


Bile dengar je lagu nasyid, mesti ak rase sangat tenang jika nak dibanding dengan lagu-lagi lain. Itu lah kelebihan lagu nasyid nih berbanding dengan lagu-lagu yang lain. Tapi bile ak dengar je lagu nasyid nih, tibe2 otak ak secara x langsung mengimbau kembali zaman sekolah dulu yang mane lagu nasyid nih memang popular la dan banyak jugak la lagu2 yang ak hafal.haha. Ak ingat lagi pertandingan nasyid peringkat sekolah yang sekolah ak anjurkan, peringkat daerah dan negeri pon sekolah ak pernah jadi tuan rumah. Secara x langsung ianya dapat menarik minat kite untuk dengar lagu nasyid. Jadi, walaupun kite minat rock kapak ke, heavy rock ke, ape2 je la jangan lupa untuk layan lagu nasyid ye. So, mari kite layan lagu nasyid kat atas tu, best lagunye.haha.

2 comments:

z u L said...

dengar crite abg ni dlu main vokalis kumpulan nasyid sekolah die....

Eddy Dce said...

ble plak gua vokalis....gua men kompang je bro...

Pengumuman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...