Suka Blog Ini

Recent Post

Friday, July 29, 2011

Bola Oh Bola


Malam nih ak memang agak kecewa jugak la pasal kekalahan pasukan kita tadi tu. Tapi walau camne pon biase la orang kate adat permainan ade yang menang dan ade yang kalah. Lagipun bola tu kan bulat, satu ungkapan yang selalu kita dengar dalam permainan bola sepak nih yang bermaksud ape-ape pon boleh berlaku dalam permainan bola sepak. Ramai member ak yang balik daripada stadium bukit jalil tadi menyatakan rase kekecewaan dengan kekalahan tu, walau camne pon mereka tetap memuji kesungguhan yang ditunjukkan oleh pemain bola sepak negara kita. Mungkin ade hikmah disebalik kekalahan tadi tu.

Kita kena fikir secara positif la. Padahal memang kecewa pon kan.hahaha. So, korang jangan sedih-sedih kita lupakan mende yang dah lepas, pas nih kita tumpu pulak untuk kelayakan olimpik 2012 punye game. Tapi lambat lagi la sebab bulan 9 nih baru start perlawanannye. Ape-ape pon x sabar pulak ak nak bace surat khabar nih nak tengok ape komen dorang sebab kekalahan pasukan negara kita.haha. Bukannye ape just nak tengok ape komen yang dorang bagi tau tentang punca kekalahan pasukan negara kita.haha. 

Jadi, jangan lupa bace surat khabar ye. Kesimpulannye, ak x fokus tengok bola malam nih sebab gigi ak sakit. Mase-mase ak nak tengok bola la plak nak sakitnye, adoiii. Idea pon dah xde sebab gigi ak masih sakit lagi, ape-ape pon TERUSKAN USAHA HARIMAU MALAYA, MALAYSIA BOLEH.

5 comments:

SENORITA ZATY said...

KECIWAAAAA SGUHH !!

Mrs.Yie said...

dah x de rezeki kita...huhuhuhuhu :(

PinKy MoMMa said...

kita seri..syukur dengan itu cuma tak de rezeki nak teruskan ke peringkat seterusnya :)

sekurang2nya kita play with pride..tak berlakon kan huhu..

zOeY zAu YaH said...

takde rezeki =)

Eddy Dce said...

Sis Zaty: yup, mmg mengecewakan... :)

Mrs. Yie: Betul la tu. xpe leh try len kali plak...huhu...

Sis pinky: sokong...btul la tu...asyik2 nak berlakon je,geram2..:)

Sis Zoey: Yup, xpe...bleh cube lain kali plak kan... :)

Pengumuman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...