Suka Blog Ini

Recent Post

Sunday, April 17, 2011

Exam Semakin Hampir..



Pening2 bile exam makin nak dekat nih. Banyak yang nak kena study lepas 2 plak sem nih jadual exam nye, memang padat gler la. tapi nak buat cam ne mase itu xde time stop nye dan sentiase berjalan. Nasib bek sem nih study week nye 2 minggu, lega la skit dengarnye sebab boleh cuti lame sikit.hehe. Tapi bilekah ak akan start study???. alamak nih yang susah nak cakap nih. malas betul la ak nak study tapi nasib baik niat nak study 2 ade. Baru je bukak buku sikit dah ngantuk la, rase nak men game la. Aduh macam2 hal la kalau nak study nih. Tapi kalau member ak ajak men game, memang segar terus xde nak cakap banyak, bukak laptop terus main. Memang rajin gler la ak kalau bab2 ajak main game nih. 

Tapi biase lah dalam hidup kite nih, kalau buat menda yang berfaedah memang malas 2 datang la, tapi kalau bab2 yang buang mase nih memang rajin gler la. Tapi kali nih ak memang bertekad nak study abis2 la. Dengan berbekal kan cuti selama 2 minggu nih ak akan try isikan mase 2 dengan sebaiknye.hehe. Cakap bukan men ak nih tapi tindakan die x tau lagi.hehe. Kadang2 ak tengok member2 ak yang rajin 2 rase cemburu jugak, bukan cemburu cam ne, cemburu sebab dorng leh duk study sampai berjam2 lamenye, tapi ak alamak x sampai berjam2 pon. Tapi xpe cikgu ak cakap kalau cemburu tengok orang study nih xpe, boleh meningkatkan semangat kite nak study.hehe.

Tapi biase la, lagi makin nak hampir exam lagi malas la kite nak study, betul la kot andaian ak nih, sebab ramai je member2 ak yang cakap cam tu. Tapi bagi ak dalam sem nih cam xde beza je, dari awal sem sampai la nak final exam nih cam same je, xde perubahan.hehe. walau cam ne pon ak yakin ak dapat mengisi mase 2 minggu nih dengan study je, sebab ak rase cam semangat aje nak study,hehe, pelik gak nih. tibe2 rase semangat nak study.hehe. Jadi ape lagi mari la kite study, berjuang untuk exam yang semakin hampir nih.hehe.......

4 comments:

MaNisaH mOhD AzAm said...

yg penting jom blik rumah dulu......

z u L said...

cantik doL ade kaler2...gua nak tiru lu baii...!!

Eddy Dce said...

manis: haha....nak balik umah ko la manis....
pong: tiru2 jgn x tiru...haha.....

MaiZATuL ASniDA said...

edddy.. nk raye ea. sedap ketupat.. nyum2... rase jempot dtg uma..~ hahahaha

Pengumuman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...